Miten saisimme nuoria Virroille?

Post a reply


This question is a means of preventing automated form submissions by spambots.
Smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBCode is ON
[img] is ON
[flash] is OFF
[url] is ON
Smilies are ON

Topic review
   

Expand view Topic review: Miten saisimme nuoria Virroille?

Re: Miten saisimme nuoria Virroille?

by WorldWideWax » Sun Jan 02, 2011 9:50 pm

Onhan täällä ollut hyvää yritystä usein.. Esim muutama vuosi takaperin järjestetyt Lawatanssit nosti Virrat vähäksi aikaa Suomen nuorison huulille. Ihmisiä saapui kaikkialta pääkaupunkiseutua myöten ja tunnelma oli todella innostunut. Internetissä tapahtuma sai paljon kiitosta ja huomiota. Muistan miten ihmiset kirjoittivat tyyliin "Tonne on pakko päästä, mutta missä ihmeessä on Virrat?".

Tästä olisi voinut tulla todella iso juttu nimenomaan kaupungin nuorison kannalta. Mutta minun kuulemani mukaan seuraavan kesän festarit käytännössä katsoen torpedoitiin täysin kunnallispoliitikoiden toimesta. Ei voi kun ihmetellä, että miksi ihmeessä. Musiikki ei miellyttänyt? Jos niitä nuoria halutaan, niin silloin on mentävä nuorten ehdoilla edes joskus, edes vähän.

Miten saisimme nuoria Virroille?

by Harri » Sun Jan 02, 2011 1:30 am

On pitkään tunnustettu fakta, että Virrat taistelee nuorison poismuuton kanssa. Olisi mukavaa kerätä nuorien omia ajatuksia siitä, mikä Virroille saisi jäämään. Tai ehkä jopa muuttamaan muualta tänne asumaan.

Sana on vapaa!

Top