Mitä yritystä/kauppaa Virrat kaipaisi mielestäsi eniten?

Post a reply


This question is a means of preventing automated form submissions by spambots.
Smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBCode is ON
[img] is ON
[flash] is OFF
[url] is ON
Smilies are ON

Topic review
   

Expand view Topic review: Mitä yritystä/kauppaa Virrat kaipaisi mielestäsi eniten?

Re: Mitä yritystä/kauppaa Virrat kaipaisi mielestäsi eniten?

by jenni » Sat Jan 22, 2011 1:39 pm

Miten olisi yritys, joka tarjoaisi saunatilat ja esim pienen uima-altaan tai porealtaan? Tämä ajatus lähtee siitä liikkeelle, että jos kaupunki ei saa uimahallia rakennettua tänne, niin voisiko joku yksityinen rakentaa ja vuokrata uima-allasta tai poreammetta?

En tiedä olisiko siitä bisnekseksi, mutta itse voisin kyllä ihan helposti maksaa parikolmekymppiä siitä että päästäisiin perheen kanssa vaikka tunniksi uimaan ja saunaan johonkin. Jos päivässä myytäsiin vaikka 3 tuntia tuolla hinnalla eri asiakkaille niin se tekisi noin 2500 € tulot kuukaudessa. Paljonkohan pienen uimaltaan ja poreammeen rakentaminen saunoineen johonkin keskustaan mahtaisi maksaa?

Re: Mitä yritystä/kauppaa Virrat kaipaisi mielestäsi eniten?

by Bladerunner » Sat Jan 22, 2011 10:54 am

Jonkinlainen pelikauppa olisi kova juttu. Peliteollisuus ja pelaajien määrä kasvaa kuitenkin jatkuvasti joten kysyntää olisi. Kaikista siisteintä olisi paikka jossa ei pelkästään myytäisi erilaisia pelejä vaan myös pelattaisiin niitä. Eli voisit joko ostaa itsellesi kotiin pelin pelattavaksi tai pelata paikan päällä jotain maksua vastaan.

Mitä yritystä/kauppaa Virrat kaipaisi mielestäsi eniten?

by sienestäjä » Thu Jan 20, 2011 6:24 pm

Voisi olla mielenkiintoista kartoittaa virtolaisten toivomuksia ja näkemyksiä siitä, mitä kauppoja tai yrityksiä hienosta kaupungistamme vielä puuttuu.

Tässä joitain sellaisia jotka itselleni tulivat ensimmäisenä mieleen:

Kiinalainen ravintola:
Terveellistä ja herkullista kasvispainoitteista ruokaa, olisi mukavaa vaihtelua nykyiselle ruokatarjonnalle Virroilla.

Karkkikauppa:
Vaikka S-marketissa ja M-marketissa onkin jonkinlaiset karkkitelineet, niin valikoimat eivät pärjää esim Makuunien yhteyksissä oleville karkkikaupoille

Elokuvavuokraamo:
Ärrältä ja Vadelmasta saa toki jotain elokuvia vuokrata, mutta valikoimat ovat aika heikohkot. Toisaalta en ole varma onko perinteisillä leffavuokraamoilla kovin valoisaa tulevaisuutta, kun koko homma siirtynee nettiin lähivuosina.

Top