Lasten leikkipuistot Virroilla

Post a reply


This question is a means of preventing automated form submissions by spambots.
Smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBCode is ON
[img] is ON
[flash] is OFF
[url] is ON
Smilies are ON

Topic review
   

Expand view Topic review: Lasten leikkipuistot Virroilla

Re: Lasten leikkipuistot Virroilla

by Mamma » Sun Feb 07, 2016 1:14 am

Tämä ei ole varsinainen leikkipuisto kylläkään, mutta pienten lasten kanssa voi olla ihan hauskaa myös urheilukentällä varsinkin silloin jos muita käyttäjiä ei ole kauheasti. Niin ja tietysti myös siinä tenniskenttien vieressä olevassa pienessä metsikössä on kiva pieni leikkikenttä jossa on mm. liukumäki.

Re: Lasten leikkipuistot Virroilla

by Omppu » Sat Oct 15, 2011 8:38 am

Niin ja tulipa mieleen että ala-asteen pihalla on tietysti aika monipuolinenkin leikkipaikka koulupäivän jälkeen vapaassa käytössä.

Re: Lasten leikkipuistot Virroilla

by Meri » Thu Oct 06, 2011 7:37 pm

Kitusen Kievarilla on myös se pieni "muumi-talo" ja sen vieressä pieni leikkikenttä.

Re: Lasten leikkipuistot Virroilla

by Omppu » Sun Feb 13, 2011 1:04 am

Keiturin suunnalla on metsän suojissa aivan ihana leikkipuisto! Erittäin kiva konsepti että leikkipuisto onkin tehty ikäänkuin metsän keskelle, se tekee paikan tunnelmasta jotenkin tosi jännän! Jos haluat käydä katsomassa, etsi kartalta Orapihlajatie ja kulje sitä pitkin katsellen metsän suuntaan niin bongaat varmasti paikan!

Lasten leikkipuistot Virroilla

by satu » Thu Feb 10, 2011 6:16 pm

Missä kaikkialla Virroilla on leikkipuistoja lapsille ja mitkä ovat mielestänne kivoimmat paikat? Kaksi paikkaa jotka tulevat itselläni ensimmäisenä mieleen ovat Mannerheimin Puisto Virtaintien alkupäässä, joka on jotenkin tunnelmaltaan jännittävä paikka kauniine portteineen ja aitauksen sisällä kasvavine puineen. Sitten on se torin vieressä oleva leikkipuisto, josta en pidä ihan yhtä paljon, kun tuntuu että se on jotenkin liian avoinaisella ja aukinaisella paikalla. Löytyykö muita hyviä leikkipaikkoja pienille lapsille?

Top