Mitä yritystä/kauppaa Virrat kaipaisi mielestäsi eniten?

Millä tavalla voimme tehdä Virroista paremman paikan? Ideat ja keskustelut kaupungin kehittämiseen liittyen voidaan jakaa täällä!
sienestäjä
Posts: 1
Joined: Thu Jan 20, 2011 6:17 pm

Mitä yritystä/kauppaa Virrat kaipaisi mielestäsi eniten?

Post by sienestäjä » Thu Jan 20, 2011 6:24 pm

Voisi olla mielenkiintoista kartoittaa virtolaisten toivomuksia ja näkemyksiä siitä, mitä kauppoja tai yrityksiä hienosta kaupungistamme vielä puuttuu.

Tässä joitain sellaisia jotka itselleni tulivat ensimmäisenä mieleen:

Kiinalainen ravintola:
Terveellistä ja herkullista kasvispainoitteista ruokaa, olisi mukavaa vaihtelua nykyiselle ruokatarjonnalle Virroilla.

Karkkikauppa:
Vaikka S-marketissa ja M-marketissa onkin jonkinlaiset karkkitelineet, niin valikoimat eivät pärjää esim Makuunien yhteyksissä oleville karkkikaupoille

Elokuvavuokraamo:
Ärrältä ja Vadelmasta saa toki jotain elokuvia vuokrata, mutta valikoimat ovat aika heikohkot. Toisaalta en ole varma onko perinteisillä leffavuokraamoilla kovin valoisaa tulevaisuutta, kun koko homma siirtynee nettiin lähivuosina.

Bladerunner
Posts: 1
Joined: Sat Jan 22, 2011 10:50 am

Re: Mitä yritystä/kauppaa Virrat kaipaisi mielestäsi eniten?

Post by Bladerunner » Sat Jan 22, 2011 10:54 am

Jonkinlainen pelikauppa olisi kova juttu. Peliteollisuus ja pelaajien määrä kasvaa kuitenkin jatkuvasti joten kysyntää olisi. Kaikista siisteintä olisi paikka jossa ei pelkästään myytäisi erilaisia pelejä vaan myös pelattaisiin niitä. Eli voisit joko ostaa itsellesi kotiin pelin pelattavaksi tai pelata paikan päällä jotain maksua vastaan.

jenni
Posts: 9
Joined: Sat Dec 04, 2010 5:09 pm

Re: Mitä yritystä/kauppaa Virrat kaipaisi mielestäsi eniten?

Post by jenni » Sat Jan 22, 2011 1:39 pm

Miten olisi yritys, joka tarjoaisi saunatilat ja esim pienen uima-altaan tai porealtaan? Tämä ajatus lähtee siitä liikkeelle, että jos kaupunki ei saa uimahallia rakennettua tänne, niin voisiko joku yksityinen rakentaa ja vuokrata uima-allasta tai poreammetta?

En tiedä olisiko siitä bisnekseksi, mutta itse voisin kyllä ihan helposti maksaa parikolmekymppiä siitä että päästäisiin perheen kanssa vaikka tunniksi uimaan ja saunaan johonkin. Jos päivässä myytäsiin vaikka 3 tuntia tuolla hinnalla eri asiakkaille niin se tekisi noin 2500 € tulot kuukaudessa. Paljonkohan pienen uimaltaan ja poreammeen rakentaminen saunoineen johonkin keskustaan mahtaisi maksaa?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests