Miten saisimme nuoria Virroille?

Millä tavalla voimme tehdä Virroista paremman paikan? Ideat ja keskustelut kaupungin kehittämiseen liittyen voidaan jakaa täällä!
Harri
Posts: 27
Joined: Sun Jan 02, 2011 1:22 am

Miten saisimme nuoria Virroille?

Post by Harri » Sun Jan 02, 2011 1:30 am

On pitkään tunnustettu fakta, että Virrat taistelee nuorison poismuuton kanssa. Olisi mukavaa kerätä nuorien omia ajatuksia siitä, mikä Virroille saisi jäämään. Tai ehkä jopa muuttamaan muualta tänne asumaan.

Sana on vapaa!

WorldWideWax
Posts: 2
Joined: Sun Jan 02, 2011 9:44 pm

Re: Miten saisimme nuoria Virroille?

Post by WorldWideWax » Sun Jan 02, 2011 9:50 pm

Onhan täällä ollut hyvää yritystä usein.. Esim muutama vuosi takaperin järjestetyt Lawatanssit nosti Virrat vähäksi aikaa Suomen nuorison huulille. Ihmisiä saapui kaikkialta pääkaupunkiseutua myöten ja tunnelma oli todella innostunut. Internetissä tapahtuma sai paljon kiitosta ja huomiota. Muistan miten ihmiset kirjoittivat tyyliin "Tonne on pakko päästä, mutta missä ihmeessä on Virrat?".

Tästä olisi voinut tulla todella iso juttu nimenomaan kaupungin nuorison kannalta. Mutta minun kuulemani mukaan seuraavan kesän festarit käytännössä katsoen torpedoitiin täysin kunnallispoliitikoiden toimesta. Ei voi kun ihmetellä, että miksi ihmeessä. Musiikki ei miellyttänyt? Jos niitä nuoria halutaan, niin silloin on mentävä nuorten ehdoilla edes joskus, edes vähän.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest