Page 1 of 1

Lasten leikkipuistot Virroilla

Posted: Thu Feb 10, 2011 6:16 pm
by satu
Missä kaikkialla Virroilla on leikkipuistoja lapsille ja mitkä ovat mielestänne kivoimmat paikat? Kaksi paikkaa jotka tulevat itselläni ensimmäisenä mieleen ovat Mannerheimin Puisto Virtaintien alkupäässä, joka on jotenkin tunnelmaltaan jännittävä paikka kauniine portteineen ja aitauksen sisällä kasvavine puineen. Sitten on se torin vieressä oleva leikkipuisto, josta en pidä ihan yhtä paljon, kun tuntuu että se on jotenkin liian avoinaisella ja aukinaisella paikalla. Löytyykö muita hyviä leikkipaikkoja pienille lapsille?

Re: Lasten leikkipuistot Virroilla

Posted: Sun Feb 13, 2011 1:04 am
by Omppu
Keiturin suunnalla on metsän suojissa aivan ihana leikkipuisto! Erittäin kiva konsepti että leikkipuisto onkin tehty ikäänkuin metsän keskelle, se tekee paikan tunnelmasta jotenkin tosi jännän! Jos haluat käydä katsomassa, etsi kartalta Orapihlajatie ja kulje sitä pitkin katsellen metsän suuntaan niin bongaat varmasti paikan!

Re: Lasten leikkipuistot Virroilla

Posted: Thu Oct 06, 2011 7:37 pm
by Meri
Kitusen Kievarilla on myös se pieni "muumi-talo" ja sen vieressä pieni leikkikenttä.

Re: Lasten leikkipuistot Virroilla

Posted: Sat Oct 15, 2011 8:38 am
by Omppu
Niin ja tulipa mieleen että ala-asteen pihalla on tietysti aika monipuolinenkin leikkipaikka koulupäivän jälkeen vapaassa käytössä.

Re: Lasten leikkipuistot Virroilla

Posted: Sun Feb 07, 2016 1:14 am
by Mamma
Tämä ei ole varsinainen leikkipuisto kylläkään, mutta pienten lasten kanssa voi olla ihan hauskaa myös urheilukentällä varsinkin silloin jos muita käyttäjiä ei ole kauheasti. Niin ja tietysti myös siinä tenniskenttien vieressä olevassa pienessä metsikössä on kiva pieni leikkikenttä jossa on mm. liukumäki.