Page 1 of 1

TAMK

Posted: Mon Oct 18, 2010 12:37 pm
by Mode
Tampereen ammattikorkeakoulun Virtain toimipisteessä voi opiskella esimerkiksi Digitaalista musiikkia tai kuvallista ilmaisua ja käsikirjoittamista. Lisätietoa tulossa!

TAMK järjestää: Virtain yhteinen joulu Kurjenkylässä

Posted: Mon Nov 29, 2010 8:32 am
by Heli Antila
Virtain Yhteinen Joulu Kurjenkylän kylätalolla

Virtain Yhteinen Joulu järjestetään 1.12. klo 18 Kurjenkylän kylätalolla.
Ilmainen bussikuljetus Virtain torilta klo 17.20.

Yhteinen joulujuhla kolmatta kertaa Virroilla

Jouluista musisointia, pikkutonttujen tanssahtelua ja paljon muuta on luvassa tänä vuonna Kurjenkylän kylätalolla 1.12.2010 klo 18.00 alkaen. Virtain yhteinen joulu kokoaa tänä vuonna jo kolmatta kertaa eri-ikäiset ihmiset Virroilta ja lähikunnista yhteen nauttimaan jouluisesta ohjelmasta. Kurjenkylään on järjestetty ilmainen kuljetus Virtain torilta klo 17.20. Paluukyyti on luvassa keskustaan tapahtuman jälkeen.

Joulun tunnelmaan johdattelevat illan aikana muun muassa Kurjenkylän koulun opiskelijat Unelmien ukkomies-näytelmällään sekä tonttutanssillaan, Virtain Lukio jännittävällä näytelmällään Korvatunturin tietokatkos sekä Merikanto-opisto piristävällä musiikkiesityksellään. Illan aikana myös TAMKin jouluyhtye virittää kaikki hyvälle joulumielelle yhteislaulun voimin.

Joulujuhlassa on tarjolla puuroa ja mehua. Myös itse Joulupukki on lupautunut vierailemaan tapahtumassa ja tuomaan pienen yllätyksen perheen nuorimmille. Järjestäjät toivovat, ettei omia lahjoja tuotaisi. Tapahtuma tarjoiluineen on maksuton.

Virtain yhteinen joulu -tapahtuman ajatuksena on kiertää vuosittain Virtain eri kylissä. Ensimmäisenä vuonna tapahtuma järjestettiin Perinnekylässä, viime vuonna Kotalassa ja tänä vuonna Kurjenkylässä. Tapahtuma järjestetään aina joulukuun ensimmäisenä päivänä.

- Kylät ja kyläkoulut ovat olleet aktiivisesti mukana tapahtumajärjestelyissä. Esimerkiksi Kurjenkylän koulun ja kyläyhdistyksen rooli yhteistyökumppaneina on ollut merkittävä. Kylätoimijat vastasivat muun muassa tarjoilun toteuttamisesta, valmistivat omia ohjelmanumeroitaan tapahtumaan, järjestivät tapahtumapaikan sekä osallistuivat tapahtuman markkinointiin, kiittelee tapahtuman järjestelyvuorossa tänä vuonna ollut opiskelijaryhmä.

Virtain yhteinen joulu -tapahtuman järjestelyistä vastaavat Tampereen ammattikorkeakoulun viestinnän koulutusohjelman ‘Digitaalinen ääni ja kaupallinen musiikki’ – suuntautumisvaihtoehdon toisen vuoden opiskelijat sekä mediaosuuskunta MusicActive. Jouluista tunnelmaa mukana luomassa olivat tänä vuonna Kurjenkylän kyläyhdistys, Virtain kaupunki, Virtain osuuspankki, S-market sekä K-market Vadelma.

Re: TAMK

Posted: Mon Oct 08, 2012 3:46 pm
by Mode
Tämän päivän (8.10.2012) Aamulehdessä on upea artikkeli Virroilla AMK:ssa opiskelevista nuorista. Erittäin positiivisessa hengessä annettu haastattelu jossa lähes poikkeuksetta nostetaan kaupungin parhaita puolia esiin opiskelijan näkökulmasta!