Virtain Juhannuksen kehittäminen

Millä tavalla voimme tehdä Virroista paremman paikan? Ideat ja keskustelut kaupungin kehittämiseen liittyen voidaan jakaa täällä!
Kitaristi
Posts: 3
Joined: Thu Jan 06, 2011 9:54 pm

Virtain Juhannuksen kehittäminen

Post by Kitaristi » Thu Jan 06, 2011 9:57 pm

Miten mielestänne Virtain juhannusta saisi kehitettyä tapahtumana?

luontoneito
Posts: 9
Joined: Thu Dec 16, 2010 2:38 pm

Re: Virtain Juhannuksen kehittäminen

Post by luontoneito » Thu Jan 20, 2011 3:51 pm

Hyvä kysymys!

Pitäisi varmaan miettiä sitä kautta, enkä minkä perässä minä itse voisin kuvitella matkustavani juhannuksena Virtain kokoiseen pieneen kaupunkiin. Sen pitäisi olla jotain erilaista ja jännittävää. Ja ohjelman pitäisi kestää myöhään aamuun, nyt tuntuu että varsinainen ohjelma loppuu liian aikaisin ja sitten porukka laitetaan perus baariin ym tanssipaikkaan. Juhannuksen pitäisi kuitenkin olla yötön yö eli aamun tunneille asti pitäisi olla jotain mielenkiintoista ohjelmaa. Se voisi olla ihan mitä vaan, vaikka sitten ulkoilma-elokuvateatteri, jossa näytettäisiin elokuvia koko yön yli (suht helppo järjestää) tai jotain muuta uutta ja jännittävää!

Tuukka
Posts: 3
Joined: Wed Dec 29, 2010 3:37 pm

Re: Virtain Juhannuksen kehittäminen

Post by Tuukka » Sat May 07, 2011 6:10 am

Tuli tällainen asia mieleen kun ikävöin saunomista juuri (ei omaa saunaa): mitä jos Virroilla olisi juhannuksena julkinen kaikille avoin juhannussauna? Olisi todella kiva elämys niille, joilla ei muuten ole mahdollisuutta saunoa juhannuksena!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests